Genesis & Steve Hackett, osa 2

Alla olevassa vuoden 1974 kuvassa osa Genesis -miehistä. Vasemmalta oikealle Steve Hackett (kitarat), Mike Rutherford (kitarat) ja Peter Gabriel (laulu ja tamburiini). Tästä kuvasta puuttuvat Tony Banks (kosketinsoittimet) ja Phil Collins (laulu).

genesis74best

Nykyisin 67-vuotias Steve Hackett on virtuoosimainen kitaristi, joka hallitsee sekä rock- että akustisen kitaran soiton ylivertaisesti.  Epäilen ettei ”klassinen” Genesis olisi koskaan kehittynyt niin sofistikoiduksi ja ainutlaatuiseksi bändiksi kuin se kehittyi ilman Hackettia. Hän liittyi bändiin 1971 alkuvuodesta ja erosi 1977. Harvat tajuavat että hänen eronsa oli bändille vähintään yhtä kova kolaus kuin Peter Gabrielin lähtö muutamaa vuotta aikaisemmin. Hackettin ainutlaatuista soittoa voi ihailla mm. alla mainituilla klassisilla Genesis-kappaleilla:

The Musical Box / Return of the Giant Hogweed / The Fountain of Salmacis  Nursery Cryme  –  Horizons / Supper’s Ready Foxtrot  –   Blood on the Rooftops Wind & Wuthering  –
Dancing with the Moonlit Knight Selling England by the Pound  .

Harri Huhtanen 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s