SECOND HAND SWAMP MUSIC,TAMPERE

Swamp music tampere

15  SECOND HAND SWAMP MUSIC, TAMPERE

http://www.swampmusic.com/index-fi.html
secondhand@swampmusic.com

Verkatehtaankatu 11
33100 Tampere
puh. 03- 212 3187
ma-pe 11-18, la 10-15

Tarkastuspäivämäärä   Ma 31.7.2017

Jos minun pitäisi suunnitella unelmieni levykauppa, sen pohjapiirros olisi identtinen Tampereen Second Hand Swamp Musicin kanssa. Pienikokoinen kauppa koostuu kahdesta alueesta, sisäänkäynnin yhteydessä olevasta isommasta aulatilasta ja pienestä, hieman jopa loukkomaisesta syvennyksestä myymälän perällä. Aulasta löytyvät sekä cd- että dvd-levyt. Lisäksi osa vinyylilaareista on sijoitettu lattialle cd-pöytien alle.”  Tällainen teksti löytyi eräästä blogista. Allekirjoitan sen lukuunottamatta tekstin ensimmäistä virkettä, jossa puhutaan “unelmien levykaupasta”. Ei, ei ja ei, sanon minä. Jos levykauppa on liian ahdas ja jos levyt on pakattu liian ahtaasti hyllyihin on tilanne huono. En usko että kukaan haluaa kontata lattialla tai tuskailla vinyylilevyjen kanssa “loukkomaisessa syvennyksessä” selaillen hyllyjä, joihin levyt on pakattu aivan liian tiukasti. Oikeastaan ei voi puhua selailusta lainkaan, koska selailu on mahdollista vain jos hyllyssä on sen verran tyhjää että levyjä voi “selailla”. Entä valikoimat sitten?  Ei mitään kovin innostavaa. Aivan liian paljon heavy-musiikkia. Perinteisen perusrockin osuus on vähissä. Ei kunnollisia harvinaisuuksia. Hinnat onneksi joissain levyissä ovat jopa edullisia, mutta ostettavaa löydän tästä liikkeestä kovin vähän. Lopulta matkaani lähtee vain kaksi levyä: Jethro Tullin Living In The Past (1972) tuplavinyyli sekä Black Sabbathin Live At Last (1980). Kassalla saan odottaa aivan liian pitkään kun liikkeen ainoa myyjä on ulkona tupakalla!  Koska ostin vain kaksi levyä en tehnyt alennustestiä, vaan maksoin listahinnan. Kokonaisuutena Swamp Music jätti kovin vaisun vaikutelman. Yritys on avannut saman korttelin toiseen laitaan paljon suuremman ja avaramman liikkeen, jossa myös kävin mutta siellä he eivät myy ollenkaan käytettyjä levyjä eli jotenkin tuli sellainen olo etteivät he ole enää kovin kiinnostuneita tästä alkuperäisestä, käytettyjen levyjen myyntiin edes jonkin verran keskittyvästä toimipisteestään.

Pisteytys:

  1. Tuotevalikoima 1 (max 2)
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 1 (max 2)
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.5 (max 1)
  4. Henkilökunnan palveluasenne 0.5 (max 1)

Kokonaispisteet: 3 / 6.           

Sanallinen arvio: Tyydyttävä !   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s