Bob Dylan Pori Jazziin 2018 ? – osa 1

dylan porissa 1996

Kuvassa Dylan kaikkien aikojen ensimmäisellä Porin keikallaan kesällä 1996.

Yleensä olen visusti pyrkinyt välttämään raportoimasta huhupuheita. Tällä kertaa teen kuitenkin poikkeuksen, koska kyseessä on niin ”mehukas” huhu. Ticketmaster mainostaa sivuillaan peräti kolmea erillistä Dylan -konserttia!  Kun käyttää linkkejä* ohjaa ohjelma kuitenkin surffaajan sivulle josta voi ostaa normaaleja 220 euroa VIP-paketteja Kirjurinluodon Areenalle. Myyntikikka siis?  Vai onko kiinnityksestä oikeasti neuvottelut käynnissä?  Kolme päivää voi tarkoittaa sitä että neuvotellaan siitä minä päivänä Dylan esiintyy, tuskin sentään kolmesta konsertista neuvotellaan?  Ylipäätään en muista että joku artisti olisi esiintynyt Pori jazzissa monena päivänä peräkkäin, tosin en nyt ole tarkistanut asiaa. Chuck Berryllä taisi aikanaan olla kaksi keikkaa, mutta niistäkin toinen oli muualla Porissa eli Kirjurinluodossa hän esiintyi vain kerran.  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tapahtuu…

(*= päivitys 7.12.17, nyt mainitut linkit on poistettu Ticketmasterin sivuilta…)

Alkuperäisestä vinkistä lämmin kiitos kiitos J-P K:lle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s