CRANBERRIES & Dolores O’Riodran (1971-2018)

1990-luvulta  kun MTV oli vielä voimissaan eli esitti rockvideoita eikä pelkkiä reality-sarjoja muistan erityisesti Cranberriesin laulusolisti Dolores O’Riodranin hienon esiintymisen Zombie -videossa (1994), jonka siivittämänä bändi singahti hetkessä maailmanmaineeseen.  Samana vuonna julkaistua bändin
Dolores_O'Riordanlevyä No Need to Argue myytiin lopulta käsittämättömät 16 miljoonaa kappaletta!  Tänään sitten 46-vuotiaan O’Riodranin tarina yllättäen päättyi.  Maailman uutismedioihin levisi uutinen hänen kuolemastaan kesken Lontoossa järjestettyjen levytyssessioiden.  Tarkempia tietoja tapahtumasta ei vielä ole julkaistu.

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s