Deep Purple konsertoi kesällä 2018 Haminassa (20.7.) ja Tammisaaressa (21.7.)!

Deep purple 2018

Marraskuussa 2017 Helsingin jäähallissa hienon keikan soittanut Deep Purple jatkaa pitkäksi venähtänyttä jäähyväiskiertuettaan tulemalla uudestaan Suomeen kesällä 2018! Bändi on buukannut keikat Haminaan ja Tammisaareen (nykyisin kaupungin virallinen nimi on Raasepori). Katsoin äsken netin hotellivaraussivustoilta mikä on tilanne majoituksien suhteen ja tilanne on todella huono eli Tammisaaressa ja sen välittömässä läheisyydessä ei ole ainuttakaan vapaata majoituspaikkaa!  Myöskään Haminasta ei löydy yhtään majoituspaikkaa Deep Purplen konserttipäivänä, onneksi kuitenkin alle 20 kilometrin päässä sijaitsevassa Kotkassa on joitain majoituspaikkoja vielä tarjolla.

20180309hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s