Uriah Heep ja The Zombies kiertueelle Suomeen loppuvuodesta 2018!

uriah heep 2018

Vaikka URIAH HEEP kuuluu nuoruuden suosikkibändeihini ja vaikka he ovat keikkailleet Suomessa lukuisat kerrat en ole koskaan ollut heidän keikallaan!  Sen sijaan THE ZOMBIES -keikalla olin Helsingissä 2012 ja nyt kun bändit lähtevät yhteiskiertueelle Suomeen ei tällaista tilaisuutta pitäisi sivuuttaa!  Seinäjoki ja Oulu ovat poissa laskuista etäisyyden ja muidenkin syiden vuoksi, mutta Helsingin Kulttuuritalo on fine!  Lippuja voi ostaa täältä:

http://menolippu.fi/uriahheep2018/

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s