NME:n paperiversio lopetetaan!

NME

New Music Express on ollut kymmenet vuodet brittien rocklehdistön kivijalka samaan tapaan kuin legendaarinen Rolling Stone -lehti on ollut sitä Amerikassa. Vuodesta 2015 lähtien vuonna 1952 perustettu NME on kuitenkin ollut vaikeuksissa. Kun sen levikki putosi 15 000:een muutetiin lehti ilmaisjakelulehdeksi jota rahoitettiin mainostuloilla. Tämän jälkeen levikki nousikin 300 000:een. Armottomassa bisnesmaailmassa arvot ja perinteet eivät kuitenkaan paljon paina. NME:n nykyinen omistaja Time Inc. UK myytiin hiljattain pääomasijoitusyhtiö Epirisille 130 miljoonalla punnalla. Uusi omistaja päätti ensi töikseen lopettaa lehden säännöllisesti ilmestyvän printtiversion, mutta lupasi samalla että printattuja erikoisnumeroita tehdään jatkossakin. Aika näyttää miten NME:n tarina jatkuu, mutta nykyiset omistajat ovat kuitenkin päättäneet ensi sijaisesti keskittyä lehden sähköisen version kehittämiseen.

20180309hh

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s