Maailman ensimmäinen David Bowien patsas on paljastettu Aylesburyssä !

Bowieveistos2018

75 km päässä Lontoosta sijaitseva Aylesburyn pikkukaupunki teki historiaa antaessaan paikan David Bowie -patsaalle. Tämä olikin ainoa mitä he tekivät, sillä kaupungin rahoja ei annettu patsasta varten, vaan patsashanke rahoitettiin kokonaan nykyään niin suositulla Internetin joukkorahoituksella.  Tämä tuskin jää viimeiseksi Bowie -patsaaksi, mutta Aylesburyn on siis ensimmäinen kaupunki, jossa tähän päästiin ja siksi 56 000 asukkaan pikkukaupunki voi olla varsin ylpeä saavutuksestaan!

Harri Huhtanen 2018

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s