Bob Dylan: The 1966 Live Recordings – Take 20

Dylanbelfast1966

6.5.1966 Belfast   CD#7  39:09 ja CD#8 41:27,  molemmat Mono -äänitteitä

Setti. Akustisessa setissä on 6 kappaletta, vain It’s All Over puuttuu. Sähköinen setti sen sijaan on ilmeisesti complete, koska äänitteellä on kaikki 8 kappaletta.

Äänite 4½ /5.  Tämäkin on Soundboard-äänite. Akustinen setti kuulostaa hienolta. Äänite on tasapainoinen kautta linjan ja laulu sekä instrumentit toistuvat luonnollisina. Samoin sähköisessä setissä separaatio ja preesens ovat hyviä.

Esitys 4+ /5. Belfastissa Dylan suoriutuu erittäin hyvin sekä akustisesta että sähköisestä setistä.  Konsertin kohokohtia ovat yli 10 minuuttinen Desolation,  8min. Tambourine sekä 8 min. RollingFollowssa on hyvä rumpusoundi. Suhteellisen virheetön esitys sekä akustisessa että sähköisessä osuudessa, mutta sellainen elämää suurempi uho ja into tästä ehkä Rollingia lukuunottamatta puuttuu eli siksi en voi antaa ihan täysiä pisteitä. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyvä keikka!

Harri Huhtanen 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s