Porin Levykauppa, Pori

Porin levykauppa

19  Porin Levykauppa  
Itäpuisto 7, 28100 Pori
https://www.porinlevykauppa.fi/etusivu  tilaukset@porinlevykauppa.fi
https://www.facebook.com/porinlevykauppa/?fref=ts
Puh: 040 643 4445   Avoinna:  Ma-Pe 10-18, La  10-15

Tarkastuspäivämäärä   Heinäkuussa 2017

Porissa oli pahimmillaan enää yksi toiminnassa oleva levydivari (Green River) ja siksi olin iloinen lukiessani viime vuonna paikallislehdestä alla olevan jutun, jossa kerrottiin uuden levyliikkeen avaamisesta Itäpuiston ja Antikadun kulmaan:

https://www.satakunnankansa.fi/porilaine/levykauppias-palasi-20-vuoden-jalkeen-itapuistoon-joka-paiva-tulee-vastaan-jos-jonkinmoista-hiihtajaa-siis-hyvassa-mielessa-200109895/

Menin siis liikkeeseen suurin odotuksin. Kaupassa levyt olikin aseteltu kivan väljästi eli niiden selailu oli helppoa. Rokkia löytyi mukavasti ja erityisesti uutuslevyjä, myös vinyylejä oli kivasti esillä.  Arvioisin että selailtavia levyjä liikkeessä oli varmaan reilusti yli tuhat. Mutta…ei lainkaan käytettyjä vinyylejä! Kysyin syytä liikkeen omistajalta. Hänen mielestään käytettyjen myyminen olisi hankalaa, koska kaikki levyt pitäisi huolella kuunnella läpi ja antaa niille kuntoluokitus ja siihen menisi kohtuuttomasti aikaa. Sanoin, että jopa maanlaajuinen levykauppa Äx, jolla on useita toimipisteitä ympäri Suomea, myy nykyään käytettyjä vinyylejä ja että ymmärtääkseni käytettyjen vinyylien myyminen on taas noussut suosiossa. Omistaja ei selvästikään lämmennyt perusteluilleni. Oli kyllä hyvin ystävällinen, ei siinä mitään, mutta hänellä ei siis ollut sitä mitä olin tullut etsimään. Uudet LP:t ja CD:t olivat normaalihintaisia, tietenkin. Vanhemmista löytyi joitain tarjouslevyjä. Jotenkin kuitenkin petyin, koska odotukseni olisivat olleet niin kovat, ehkä aiheettomastikin. Niinpä en ostanut mitään, mikä on erittäin harvinaista. Porin levykaupan liiketila ja tuotteiden asettelu on kuitenkin hyvä. Asiakaspalvelu on hyvää. Uusien levyjen valikoimat ovat ihan kelvolliset. Käytettyjen myynnin puuttuminen sakottaa kuitenkin pisteitä, valitettavasti. Jos omistaja joskus tulevaisuudessa muuttaa mielensä ja ottaa myyntiin myös käytettyjä vinyylejä, mielellään originaaleja 1960- ja 1970-luvun painoksia, lupaan tehdä uuden tarkastuskäynnin liikkeeseen.

Pisteytys:        * = pistelukua vähennetty käytettyjen vinyylien puuttumisen vuoksi

  1. Tuotevalikoima 0.75* (max 2)
  2. Tuotteiden hinta‑laatusuhde 0.75 (max 2)
  3. Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0.75 (max 1)
  4. Henkilökunnan palveluasenne 0.75 (max 1)

Kokonaispisteet: 3 / 6.              Sanallinen arvio: Tyydyttävä   

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s