Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 16

Alla olevassa harvinaisessa kuvassa nähdään Pink Floydin miehet David Gilmouria lukuunottamatta  yhdessä Frank Zappan kanssa. Zappa soitti Pink Floydin konsertissa Belgiassa festivaaleilla, jotka järjestettiin 25.lokakuuta 1969

pinkfloydandfrankzappa1969

Pink Floyd-boksin kolmas osa on nimeltään 1969 Dramatis/ation (PFREY3). Tällä boksilla on kaksi CD:tä. CD1:llä on 14 esitystä, yhteensä 79 min. musiikkia. Kappaleista vain yksi on julkaistu virallisesti aikaisemmin. CD2:lla on 15 esitystä, yhteensä 76 min. musiikkia. Kaikki CD2:n esitykset ovat aikaisemmin julkaisemattomia.

DVD:llä ja BLU-RAY:llä on Belgian, Ranskan, Englannin ja Saksan televisioyhtiöiden tallenteita Pink Floydin esiintymisistä  vuodelta 1969. Nämä KAIKKI ovat aikaisemmin julkaisematonta materiaalia! Dokumenttien yhteiskesto on peräti 94 minuuttia ja esityksiä on kaikkiaan 13 kappaletta.

Boksin kolmen levyllä on siis katseltavaa ja kuunneltavaa yhteensä 4 tuntia ja 9 minuuttia!  On tämä mahtava julkaisu. Kerralla saadaan niin paljon julkaisematonta materiaalia kymmenien vuosien odotuksen jälkeen!

Harri Huhtanen 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s