Rogers Watersin Suomen konsertti 21.elokuuta 2018

waters2018

Watersin neljäs Suomen konsertti (21.8.18) on jo kuukausia ollut loppuunmyyty. Ylihintaisia lippuja tosin saa edelleen erilaisten välityspalveluiden kautta, mutta noita alle 100 euron lippuja ei käytännössä enää saa mistään.  Itsekin jouduin maksamaan ylihintaa lipusta päästäkseni himoitulle ykkösriville. Hienoa Watersille että hän on niin suosittu, mutta ikävä piirre tässä on se, että nykyisin tavallisella fanilla ei ole käytännössä mitään mahdollisuutta saada hyviä normaalihintaisia lippuja, koska ne ”kiintiöidään” jo ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Laitan tähän nyt kuitenkin virallisen lipunmyynnin linkin, mutta samalla joudun toteamaan että kun tänään katsoin oli siellä myös ylihintaiset VIP-paketit myyty loppuun eli niille Matti Myöhäisille, jotka vielä aikovat hankkia lipun Watersin keikalle suosittelen käyttämään Huutonettiä, koska sinne silloin tällöin tippuu ”peruutuslippuja”.

https://www.livenation.fi/show/1026748/roger-waters-us-them/helsinki/2018-08-21/fi

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s