Nettiradio 2

netradio2

Kirjoitin keväällä 2017 pienen artikkelin Nettiradiosta, se löytyy edelleen täältä:

https://winterlude.fi/category/yleiset-artikkelit/

Viime kuukausina olen kuunnellut paljon erästä ranskalaista kanavaa josta tosin en löytänyt mitään esittelytietoja tietoja netistä. Uskomatonta muuten, miten paljon netti -radiokanavia Ranskassakin on. Tämä suosikkikanavani lähettää hyvin monipuolisesti rockmusiikkia, siis sekä uutta että vanhaa ja enimmäkseen kappaleet ovat mielenkiintoisia, siis sellaisia, joita ei yleensä koskaan kuule Suomen radiokanavilla. Jos nyt joku kiinnostui tai tuli uteliaaksi tämän suositukseni perusteella, niin kanavan löytää nettiradiosta näin:

Station list  > Stations > Location > Europe > France > Alternative > 001A_A Rock

Omituisesta nimestään huolimatta kanavalla on todella iso musiikkikirjasto, josta he poimivat soitettavat kappaleet. Ja parastahan nettiradiossa on se, että kun löytää uuden kiinostavan artistin, ilmoittaa laite aina kappaleen ja sen esittäjän nimen. Lisäksi ainakin tämä suosittelemani kanava on mainoksista ja välijuonnoista täysin vapaa eli se on 100%:sti musiikkikanava.

Harri Huhtanen 2018

3 kommenttia artikkeliin ”Nettiradio 2

  1. Artikkelin luettuani tajusin käsittäneeni, että nettiradiota kuunnellaan tietokoneella netin kautta. On siis olemassa erityisiä nettiradioVASTAANOTTIMIA??? Sellaiseen en olekaan kävellyt kopiksi 😀

    Tykkää

    1. Ymmärtääkseni suurimmassa osassa nykyään myytävistä radiosta on Internet-valmius. Kotona radiolaite kytketään langattomasti kodin WIFI-verkkoon ja matkoilla tai mökillä käytetään kännykän HOTSPOT-kytkentää.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s