WIGWAM täyttää 50 vuotta! -osa 5

Syksyllä 1970 Helsingin Hämäläisosuuskunnan tiloihin perustettu TAVASTIA klubi lienee yksi Suomen tunnetuimpia keikkapaikkoja, jossa suomalaisten legendojen lisäksi vuosikymmenien varrella ovat esiintyneet monet ulkomaalaisetkin suurnimet. Koska molemmat KULTTUURITALON Wigwam -keikat loppuunmyytiin on bändi nyt buukannut kolmannen hesan konserttinsa Tavastiaan!

wigwamtavastia

Niin siinä sitten kävi, että molemmat Helsingin keikat loppuunmyytiin ja alkoi tulla kyselyjä kolmannesta keikasta. Bändi päätti mahduttaa sen Tampereen ja Oulun keikkojen väliin eli kuten vanha sanonta kuuluu ”kiirettä pitää”!  Nyt hesalaisille tiedoksi että teidän kotikaupungissanne on vielä YKSI mahdollisuus päästä näkemään legendaarinen WIGWAM!  Olkaa nopeita sillä varmaan tämäkin keikka myydään loppuun!

30.09.18 Helsinki (Tavastia)

Toinen tärkeä uutinen. Helsingin Sanomien paperiversion kulttuurisivuilla (C1-4) oli lauantaina 11.8.18 pitkä artikkeli Wigwamin uudesta tulemisesta eli siihen kannattaa myös tutustua. Ja verkkosivuiltakin löytyy saman artikkelin lyhennetty versio:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005786923.html

Harri Huhtanen 2018

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s