WIGWAM täyttää 50 vuotta! -osa 6

wigwampembroke2018

Nyt se on sitten tapahtunut: Wigwam valtakunnallisissa uutisissa! MTV3 lähetti eilen (28.9.) klo 19 ja klo 22 lähetyksissään 2 minuutin uutisklipin, jossa kerrottiin siitä että Wigwamin keikat ovat loppuunmyytyjä sekä siitä että bändi on jo 50 vuotta vanha. Se on hyvä ilmoittaa, sillä 2000-luvulla syntyneille Wigwam voi olla aivan uusi tuttavuus.  Klipissä haastateltiin jälki- Wigwamin (1974-1977) kahta johtohahmoa eli laulaja -säveltäjä Jim Pembrokea ja kitaristi-säveltäjä Rekku Reckhardia, joiden kynästä käytännössä kaikki vuosien 1974-77 Wigwam -biisit ovat peräisin.  Vuodet kuluvat nopeasti ja ihminen vanhenee. En ollut nähnyt Pembrokea tai Reckhardia ”livenä” yli kymmeneen vuoteen ja kylläpä TV-klipissä olivat  molemmat vanhentuneet melkoisesti!  Soittotaito molemmilla on ilmeisesti edelleen hyvällä mallilla, sillä tuoreessa Hesarin arvostelussa Kulttuuritalon avauskeikkaa (26.9.) kehutaan kovasti:

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005843548.html

Harri Huhtanen 2018

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s