WIGWAM täyttää 50 vuotta! -osa 8

DSC_1004

Vuoden 2018 menestyskiertueen viimeisen keikan loppukumarrukset Logomossa 6.10. Esiintyjät vasemmalta oikealle: Jukka Gustavson (kosketinsoittimet ja laulu)  jää valitettavasti kiireisen Noposen taakse, Jan Noponen (rummut) kuvassa poistumassa jo lavalta, Mikko Rintanen (kosketinsoittimet ja laulu), Pave Maijanen (basso ja laulu), Rekku Rechard (kitara), Esa Kotilainen (syntikka ja muut kosketinsoittimet), Pedro Hietanen (harmonikka), Jim Pembroke (kosketinsoittimet ja laulu).

Suomen kaikkien aikojen paras bändi? Suomen paras proge-bändi?  Niin tai näin, vuoden 2018 Wigwamin eilinen yli 3 tunnin musisointi Turun Logomossa osoitti kyllä 50-vuotiaan bändin toimivan kuin Concorde, lujaa mentiin ja taidolla. Olen ollut aika monta kertaa Logomossa keikalla, mutta niin ylvästä ja taidokasta musisointia kuin eilen olen erittäin harvoin, jos koskaan, siellä kuullut.

Keikka loppui vasta 22.30 eli väliajan kanssa konsertti kesti kolme ja puoli tuntia! Kotiin päästyäni ryhdyin listaamaan niitä Wigwam -keikkoja, joilla olen ollut ja voi olla että niitä on enemmänkin kuin alla mainitut, mutta alla mainitut ovat ainakin varmoja, joten siksi listaan vain ne. Pitkä on ollut matkani Wigwamin kanssa sillä ensimmäisen ja viimeisen konsertin väliä on jo peräti 43 vuotta!

Wigwam -keikkakalenterini    
15.03.1975  Karhulinna, Pori
05.03.1992  Typhoon halli, Turku
31.05.1992  Puolalan puistokonsertti, Turku
05.07.1992  Kitarafestivaali, Tammisaari
11.04.2001  Säätämö, Turku
12.04.2001  Tullikamari, Tampere
21.04.2006  Domino, Turku
06.10.2018  Logomo, Turku

Oliko eilinen sitten ”oikean” Wigwamin viimeinen keikka?  En usko. Pembroke itsekin on vähän vihjaillut, että voisi palata ensi kesänä Suomeen esiintymään.  Eli teille, jotka ette vielä ole kokeneet Wigwamia livenä, saattaa siihen vielä tulla tilaisuus. Aika näyttää…

Text and Photo by Harri Huhtanen 2018     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s