Haminan matka 20.-23.7.2018 (osa 5)

Vesijärven puistoalue ja sen läheisyydessä oleva satama-alue ovat Lahden
kauneimmat alueet!

Vesijärven suunnasta Ranta-Kartanon alueelle

Lahti 22.-23.7.2018 (jälkimmäinen osa)

Koska ydinkeskusta vaikutti aika kuolleelta sunnuntai-iltapäivällä suuntasimme Kirkkopuistoon ja sieltä edelleen mäen toiselle puolelle, jossa sijaitsi Kartanon kaupunginosa. Talot Kartanossa olivat matalia tiiliomakotitaloja, puutaloja siellä ei juurikaan näkynyt. Sitten tuli vastaan Pikku-Vesijärven puisto , joka osoittautui suihkulähteineen ja vehreine istutuksineen ja eläimineen todella viihtyisäksi ja kauniiksi!  Vihdoinkin matkaaja oli löytänyt jotain näkemisen arvoista Lahdesta. Ja vielä parempaa oli tulossa. Vesijärven Satama-alueelle oli Sibelius-talon ympärille muodostunut varsinainen viihdekeidas. Laskin että siellä oli ainakin 12 ulkoilmaravintolaa ja kahvilaa ja sadoittain ihmisiä! Eli arvoitus ”kadonneista” kesälahtelaisista oli ratkennut!

Harri Huhtanen 2018  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s