Uusi Rolling Stones studioalbumi ilmestyy… mutta milloin?

rollingstones2019

Päivitys 18.2.2021. Vuosi 2019 meni ja niin meni myös vuosi 2020 ja kohta menee vuosi 2021! Ei ole tullut lupauksista huolimatta uutta Rolling Stones -studioalbumia!  Vaikuttaa siltä että rollarien luovuus on hiipunut. Jotain he ovat kuitenkin äänittäneet viime vuosina ja yhden uuden singlenkin julkaisseet, mutta edelleen se ”pihvi” eli uusi studioalbumi puuttuu. Kyllä se joskus julkaistaan, mutta koska?  ”Tuulelta vastauksen vain saat…” 

Jo viime vuonna Keith Richards lupaili että rollareilta tulisi uusi levy. Se on siis tekeillä, mutta nyt ollaan jo vuodessa 2019 ja valmista ei siis tullut ainakaan viime vuonna. Niin ne ajat muuttuvat. Maineella on tietenkin myös suuri vaikutus asiaan. 1960-luvulla rollarit ei  vielä ollut niin legendaarinen bändi kuin nykyään ja siksi heillä ja levy-yhtiöllä oli kova tarve koko ajan pitää yhtyettä esillä ja siksi tuohon aikaan uusia rollareiden studioalbumeja ilmestyi 1-2 per vuosi, jos lasketaan kokoelmat mukaan niin levyjä saattoi yhden vuoden aikana ilmestyä jopa 3-4.   Sitten tuli mainetta ja kunniaa ja tahti alkoi hiipua.  Viimeisen 25 vuoden aikana rollarit on julkaissut vain kolme uutta materiaalia sisältävää studioalbumia!  Viimeisin omaa materiaalia sisältänyt studioalbumi bändiltä ilmestyi vuonna 2005!   Niinpä toivon todella että Keith on nyt puheidensa mittainen mies ja toimittaa tänä vuonna, lopultakin, uuden rollari-albumin. Sen fanit ovat totisesti ansainneet.

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s