UTRECHT, maailman suurin vinyylilevyjen markkinapaikka! -osa 2

Oudaen  Castle and Oudegracht canal in Utrecht, Netherlands

Sanotaan että jokaisen kunnon muslimin pitää käydä kerran elämässään pyhiinvaellusmatkalla Mekassa.  Niinpä minä sanon että jokaisen kunnon vinyyliharrastajan pitää käydä kerran elämässään siellä kaikkein pyhimmässä eli Utrechtin levymessuilla. Siellä voi käydä ihastelemassa kymmeniä tuhansia vinyylilevyjä ja tuhansia alan harrastajia kahdesti vuodessa!  Tämä traditio on jatkunut jo 25 vuoden ajan!  Kirjoitin aiheesta aikaisemmin täällä:

https://winterlude.fi/category/yleiset-artikkelit/page/1/

Seuraavan eli 51. kerran Utrechtissa ”juhlitaan” vinyyliä 13. ja 14. huhtikuuta 2019.

Olen asunut turistina Hollantia kierrellessäni Utrechtissa  hotelli Des Pays-Basissa (Janskerkhof 10)  noin viikon ajan (24.-28.6.) vuonna 1989. Saattaa olla että hotelli on edelleen olemassa ja olisi kiva käydä siellä muistoja verestämässä, mutta taitaa jäädä haaveeksi vaan tänäkin vuonna! Utrecht on kiva kaupunki, vähän samanlainen kuin Turku jokilaivoineen. Niille jotka pääsevät paikalle lisätietoja on tarjolla täällä:

https://www.recordplanet.nl/en/platenbeurs.html

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s