TRITONE RECORDS, Helsinki

vinyylidivarittritone

Päivitys 15.4.2020. Poistin alkuperäisestä artikkelista nettiosoitteet, koska ne eivät ole enää käytössä. Yrityksen toiminta on päättynyt ja siksi siirrän tämän artikkelin toimintansa lopettaneiden liikkeiden viestiketjuun.

Tieto toiminnan päättymisestä löytyy täältä:
https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/tritone-records-oy/27847594/taloustiedot

27 TRITONE RECORDS OY
Sofiankatu 8
00170 Helsinki

Puh. 050 410 0175
Avoinna: Ma-Pe 11-18, La 11-16

Tarkastuspäivämäärä  Ke 22.8.2018

Tritone Records on perustettu 2016. Se toimi aluksi Viiskulmassa Johanneksentiellä, mutta on hiljattain muutanut sieltä aivan Senaatintorin kupeeseen, Sofiankatu 8 -osoitteeseen. Kävin siellä elokuussa 2018, mutta valitettavasti minulla oli aivan liian vähän aikaa tutustua liikkeen vinyylikokoelmiin, jotka vaikuttivat erinomaisilta. Levyt näyttivät hyväkuntoisilta ja mukana oli harvinaisuuksia. Liiketila on asiakkaan kannalta hyvin järjestetty ja vinyylit hallitsivat ilahduttavasti valikoimia. Pientä miinusta tulee hintatasosta, joka oli monen levyn kohdalla aivan liian korkea. Totta kai harvinaisuudet ovat harvinaisuuksia, mutta sittenkin 50e jostain vinyylilevystä on aika kova hinta, varsinkin jos levy on kunnoltaan VG-tasoinen. Sen verran liikkeen kokoelmat minua kuitenkin kiehtoivat että päätin tehdä toisen vierailun joskus myöhemmin liikkeeseen. Vielä en tuota toista vierailua ole ehtinyt tehdä ja mahdollisesti sitten kun sen aika tulee, voin päivittää tässä nyt antamaani pisteytystä joka siis perustuu alle tunnin vierailuun liikkeessä. Ostin Tritonesta minulle ennestään tuntemattoman amerikkalaisen Moby Grape bändin kansien perusteella mielenkiintoiselta näyttävän, varhaista psykedeelistä rokkia sisältävän vuoden 1968 albumin. Valitettavasti levy ei vastannut odotuksiani ja LP:llä oli myös yksi tekninen kummallisuus jollaista ei minusta saisi tehdä, varsinkin kun monista nykyisistä levysoittimista puuttuu 45 -kierroksen toiminto. Albumin viimeinen raita on äänitetty nopeudella 45rpm eli kun sen soittaa tavallisella albuminopeudella 33rpm kuulostaa se aivan kamalalta. No, tämähän ei ole Tritone Recordsin vika eli siitä ei miinuspisteitä liikkeelle suinkaan tule, kunhan nyt vaan valitin tästä, koska oli ikävä yllätys levyä kotona kuunnellessa. Ehkä – jos nyt oikein hiuksia halotaan – liikkeen edustajan olisi pitänyyt laittaa tästä albumin kanteen varoitustarra, koska onhan kyseessä mitä suuremmassa määrin poikkeuksellisella tekniikalla valmistettu levy.

Pisteytys:
Tuotevalikoima 1,25 (max 2)
Tuotteiden hinta‑laatusuhde 0,75 (max 2)
Tuotteiden asettelu ja liiketilan yleinen viihtyisyys / toimivuus 0,75 (max 1)                      Henkilökunnan palveluasenne 0,75 (max 1)

Kokonaispisteet: 3,5 / 6.    Sanallinen arvio: melko hyvä   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s