Woodstock: Back to the Garden—The 50th Anniversary Archive, 2019 – osa 4

woodstockjaniswoodnoplay

Aina vaan mielenkiintoisemmaksi käy!  Tänään WXPN -radio on soittanut koko komean Janis Joplinin Woodstock -keikan ja nyt menossa on  funkbändi Sly & The Family Stonen -setti. Jos soittavat näitä järjestyksessä niin sitten seuraavaksi kuullaan The Whon upea setti ja – nyt tulee tämä päivän paras uutinen – ollaan vasta boksin CD:ssä numero 20 !  Tällä vauhdilla WXPN lähettää todennäköisesti koko viikonlopun Woodstock -taltiointeja. Upeaa että nämä kaikki setit on aikanaan tallennettu. Se on ollut todellinen kulttuuriteko.

(jatkuu…)

Harri Huhtanen 2019 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s