Woodstock: Back to the Garden—The 50th Anniversary Archive, 2019 – osa 3

woodstockwxpn

Jäin siis ilman 800 dollarin hulppeaa 38 CD:n WBTTG -boksia, mutta onneksi voin edes kuunnella noiden levyjen sisältöä. Kun torstai (15.8.) vaihtui perjantaiksi (16.8.) alkoi amerikkalainen, Philadelphiassa toimiva WXPN radioasema lähettää nonstop -lähetystä jossa luvattiin esittää koko setti!  Yhteensä levyjen kestoaika on  36 tuntia ja kun asema soittaa aina välillä muutakin musiikkia ja kun siellä on myös erilaisia kuulutuksia ja mainoksia, kestää lähetys ilmeisesti useamman päivän! Aamulla he lähettivät mm. Joan Baezin ja Byrdsien setin ja nyt illalla kuuntelen Santanan huikaisevaa settiä.  Aidon oloisen ja kiehtovan tästä valtavasta äänitepaketista tekee se, että mitään ei ole leikattu pois. Kaikki välijuonnot ja tauot ovat mukana ja luovat vakuuttavasti ajankuvaa ja tunnetta siitä että on itse läsnä. En tiedä kuinka moni suomalainen onnistui hankkimaan näitä nyt jo harvinaiseksi muuttuneita 38 CD:n bokseja, joita painettiin vain 1969 kappaletta. Jos joku onnistui hankkimaan boksin niin onneksi olkoon!  Musiikki on laadukasta ja erittäin hyvin äänitettyä. Tätä on ilo kuunnella!

Miten WXPN:ää pystyy kuuntelemaan?  Siihen tarvitaan Internet -radio. Joko erillinen lähetin tai sitten asemaa voi myös kuunnella ihan tietokonekaiuttimien kautta.

Lähetystä on tätä kirjoittaessani tullut jo 22 tuntia eli todennäköisesti puolet on vielä jäljellä koska ollaan vasta Santanassa…

(jatkuu…)

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s