YÖ- yhtyeen loppu? -osa 6

Nyt se on koettu: Yö-yhtyeen entiset ja nykyiset jäsenet yhdistivät voimansa ja soittivat muistorikkaan konsertin Tampereen Kuivaamossa sunnuntaina 8.9.2019. Valitettavasti en itse päässyt paikalle, joten minäkin joudun tyytymään pelkkiin lehtiartikkeleihin, joista tosin hienosti ilmenee keikan kulku. Selvästikin sekä soittajat että yleisö jännittivät illan settiä ja arvioiden mukaan yhteissoitosta paljastui se ettei keikkaa ollut kunnolla harjoiteltu, vaan osa kappaleista puskettiin läpi enemmän tunteen palolla kuin viileällä ammattitaidolla. Ja näin harvinaiseen ja erikoiseen konserttiin toki sopii hyvin rosoisuus ja tunteen voimalla eteneminen. Olisi tosi hienoa nähdä myös tämä joskus TV:stä, mutta näin ei varmaan tule tapahtumaan. Toisin oli Lindholmin virallisessa muistokonsertissa toukokuussa 2019 Tampere talossa.  Se kuvattiin ja näytettiin valtakunnallisessa TV:ssä. Mutta alla siis kuvia ja tunnelmia tästä sunnuntaisesta ”varjokonsertista”, joka ehkä sittenkin oli enemmän Yö-yhtyeen kuin Lindholmin muistokonsertti.  Mutta loppuuko Yön taru oikeasti tähän keikkaan?  En usko.  Luulen että tarina saa kuin saakin vielä jatkoa…

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/798341-minun-tuntemani-olli-olisi-halunnut-etta-naita-lauluja-soitetaan-yo-soittajien

https://www.is.fi/musiikki/art-2000006232502.html

Harri Huhtanen 2019

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s