Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 26

Pink-Floyd-DEVIATION1970

Boksin neljäs osa, 1970 Devi/ation  (PFREY4) sisältää kaksi CD:tä, kaksi DVD:tä ja yhden Blu-Ray -levyn, jonka sisältö on kuvamateriaalin osalta sama kuin DVD-levyjen.

CD 01: llä on bändin AHM -esitys Montreuxissa 21.11.1970. Montreuxissa bändi esitti AHM:n ilman sinfoniaorkesteria ja kuoroa. Hienosti toimii myös tämä riisuttu bändiversio. Loput CD:stä sisältää 16.7.70 BBC radiosession kappaleita, yhteensä seitsemän kappaletta ja näistä viimeisenä kuullaan AHM jousiorkesterin, sellon ja kuoron säestämänä.

CD 02 sisältää Rooman Zabriskie Point  -sessioiden julkaisemattomia äänitteitä loppuvuodelta 1969. Tämä CD on boksin mielenkiintoisin ja ylipäätään Pink Floydin lyhytaikainen yhteistyö kuuluisan italialaisen elokuvaohjaaja Antonionin kanssa on sellainen jakso PF:n historiassa, josta liikkuu paljon puutteellista, harhaanjohtavaa ja ristiriitaista tietoa. Tästä tarkemmin jatkossa…

DVD 01 on kuvattu San Franciscon Fillmore -auditoriolla (30.4.70).

DVD 02 sisältää kuvamateriaalia St. Tropezin festivaaleilta (8.8.70), Pariisin Roland Petit Ballet -sessioista (5.12.70) ja Lontoon Hyde Park -konsertista (18.7.70).

CD-levyillä on musiikkia yhteensä 145 minuuttia ja DVD -levyillä 133 minuuttia ja lisäksi Blu-Ray levyllä on ekstrana audioraita, joka sisältää ATM:n kokonaisuudessaan eli sen kesto on 52 minuuttia. Kaikkiaan neljännellä boksilla on siis musiikkia yhteensä hulppeat viisi ja puoli tuntia!

Harri Huhtanen 2019   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s