Beatles: Abbey Road 50th anniversary edition 2019 ! -osa 2

beatlesabbeyroadfans

Tänään (27.9.) ilmestyi kyseisen levyn juhlapainos, jossa täkynä oli runsaasti julkaisemattomia sessionauhoituksia. Olin tilannut ko. levystä CD-boksin isolla kirjalla jo elokuussa. Äxstä yleensä tulee toimitusviesti edellisenä päivänä. Nyt ei tullut ja siksi soitin heidän asiakaspalveluunsa heti klo 8 jälkeen. Vastattiin ettei maahantuoja ollut saanutkaan boksia ”tehtaalla tapahtuneen viivästyksen vuoksi”. No, kuinka ollakaan menin sitten kuitenkin töiden jälkeen Äxään ja kysyin heiltä onko tosiaan niin että CD-boksia ei saa ja vastaus oli sama kuin valtakunnallisessa puhelinpalvelussa. Sitten näin heidän hyllyssään Abbey Roadin 3LP:n boksin ja kun siinä on samat sessionauhat kuin CD-boksissa innostuin ostamaan sen, jotta sain edes jotain kuunneltavaa syntymäpäiväkseni.

Boksissa on kolme lp levyä, joista yksi on uusi miksaus alkuperäisestä 1969 levystä ja sitten kaksi LP:tä joissa on aikaisemmin julkaisemattomia sessionauhoituksia.

Parin ensimmäisen kuuntelun perusteella tämä boksi vaikuttaa aivan fantastiselta!  En ole kuunnellut Abbey Roadia varmaan yli 20 vuoteen, joten siksi olin jo unohtanut muutamat levyn kappaleista, jotka nyt uusintakuuntelussa kuulostavat aivan huikean hienoilta!

jatkuu…

Harri Huhtanen 2019

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s