Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 30

pinkfloyd1971d

Boksin viides osa, 1971 Reverber/ation  (PFREY5) sisältää yhden CD:n, yhden DVD:n ja yhden Blu-Ray -levyn, jonka sisältö on sama kuin DVD-levyn.

CD:llä on musiikkia 67 minuuttia, yhteensä viisi kappaletta, joista ensimmäinen on peräisin Meddle-sessioista ja on boksilla nimeltään Nothing Part 14  eli osa Meddlellä julkaistua mestariteosta nimeltään Echoes. Loput neljä kappaletta on äänitetty BBC:n radiosessiossa 30.9.1971. Bändi on hyvässä vedossa esittäessään Gilmourin Fat Old Sunin, sekä Watersin ”murhaavan” One Of These Daysin sekä harvinaisemman Embryon.  Minikonsertin päättää esityshetkellä vielä julkaisematon, 26 minuuttinen, kerrassaan upea Echoes !

DVD:llä / Blu-Rayllä on kuvamateriaalia 70 minuuttia ja lisäksi bonuksena 23 minuuttinen vuoden 1971 4.0 Quad miksaus Echoesista. Yhteensä Reverber/ationilla on siis musiikkia ja videoita lähes kolmen tunnin verran!

Harri Huhtanen 2020   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s