THE BEATLES: LET IT BE 2020 !

Päivitys 26.9.2020. Jälleen yksi projekti siirtyy vuodella Korona-viruksen vuoksi. Tällä hetkellä Jacksonin dokumentin uudeksi nimeksi ilmoitetaan The Beatles: Get Back ja suunniteltu julkaisupäivä on 21.8.2021.

beatlesletitbe2020

Vielä yksi mielenkiintoinen Beatles- boksi on tulossa. Nyt on kyse vuoden 1969 Let It Be -sessionauhoista, joita on säilynyt peräti 140 tuntia ja lisäksi videomateriaalia 55 tuntia!  Nämä kaikki on annettu legendaarisen elokuvaohjaaja Peter Jacksonin (https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Jackson) käyttöön hänen valmistellessaan tänä vuonna  ilmestyvää uutta versiota Let It Be’stä.  Jackson on haastatteluissa kertonut että julkaisemattomassa materiaalissa tuon ajan Beatleseista välittyy täysin toisenlainen kuva kuin alkuperäisessä 1970 julkaistussa elokuvassa. Ei riitoja, vaan mukavaa yhdessäoloa ja hauskaa sanailua studiossa!

Uudella versiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää tai nimeä eikä ole myöskään tiedossa miten paljon julkaistaan audio- ja miten paljon kuvamateriaalia. Jackson esitteli valikoidulle kutsuvierasjoukolle, joka ei saanut kuvata eikä äänittää, uutta filmiä 30.1.2020 infotilaisuudessa. Alkuperäinen albumi ilmestyi toukokuussa 1970 eli oletan että uusi boksi julkaistaan samoihin aikoihin.

Tarkempia tietoja aiheesta täällä:

https://screenrant.com/peter-jackson-let-it-be-unreleased-footage-new-movie/

Harri Huhtanen 2020   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s