Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 33

pinkfloydrollandpetit1972Boksin kuudes osa, 1972 Obfusc/ation  (PFREY6) sisältää yhden CD:n, yhden DVD:n ja yhden Blu-Ray -levyn, jonka sisältö on sama kuin DVD-levyn.

DVD:llä on 12min. kuvamateriaalia Obscured By Clouds -sessioista helmikuussa 1972 Chateau D’herouvillessä. Seuraavana DVD:llä on vajaat 17min. Brighton Domen konsertin (29.6.72) kuva- ja äänimateriaalia. DVD:n kohokohta on kuitenkin huippuharvinainen kooste Rolland Petit -produktion uutisklippejä marraskuusta 1972 tammikuuhun 1973. Näitä on lähes 20min. ja kun eräässä klippien haastattelussa toimittaja kysyy miten bändin miehet suhtautuvat balettiin, niin vastaus on että nykyään he arvostavat sitä. Ennen tämän kokoelman julkaisua en ollut koskaan missään nähnyt näitä uutisklippejä ja täytyy sanoa että hienosti Pink Floydin livenä soittama musiikki istuu tanssijoiden koreografiaan! Outoa kyllä tämä progen ja baletin yhdistelmä toimii yllättävän hyvin!

Harri Huhtanen 2020   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s