MAUSTETYTÖT

Maustetytöt2019

Kuka tietää missä on Vaala? Vaala on Oulun ja Kajaanin välissä sijaitseva kunta jossa on alle 3000 asukasta.  Sieltä ovat kotoisin sisarukset Anna (kitaristi) ja Kaisa (kosketinsoittaja ja laulaja)  Karjalainen . Nykyään he tosin asuvat hipsterien suosikkipaikassa eli Helsingin Kalliossa.  Sisarukset julkaisivat Maustetytöt -nimellä debyyttilevynsä loppuvuodesta 2019. Levyn nimi on ”Kaikki tiet vievät Peltolaan”.  Maustetytöt olivat kohuttu bändi jo ennen debyyttilevyn julkaisua.  Lisätietoja Maustetyttöjen  debyyttialbumista täällä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaikki_tiet_viev%C3%A4t_Peltolaan

Harri Huhtanen 2020

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s