Mitä Peter Green on tehnyt?

petergreenyoung

Vaikka Peter Green sairasteli paljon 1970-luvulla ja vetäytyi siksi julkisuudesta yhdeksän vuoden ajaksi, ehti hän pitkän uransa aikana levyttää valtavan määrän bändeissä, sooloartistina ja vierailevana muusiikkona. Jos artisti on tehnyt paljon levytyksiä eri tahojen kanssa on niitä joskus vaikea selvittää tyhjentävästi varsinkin jos kyseessä on artisti joka on vaikuttanut useammalla vuosikymmenellä. Peter Green levytti 1960-, 1970-, 1980-, 1990- ja 2000 -luvuilla. Hän keikkaili vielä vuonna 2010, mutta hänen toimistaan sen jälkeen en  ole ainakaan netissä löytänyt tietoja. Greenin levytysura kesti joka tapauksessa lähes 40 vuotta. Paras yhteenveto kaikista näistä levytyksistä löytyy käsittääkseni Discogsista. Alla  Discogsin yhteenveto Peter Greenin levytyksistä:

1.Viralliset levytykset  (albumit, EPt, singlet, kokoelmat, videot)  76
2.Epäviralliset julkaisut (bootlegit)  32
3.Muusikkona muiden levyillä  208
4.Maininta tekijänä, avustajana yms.    1313

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s