GLASTONBURY 2019

Yleensä Suomen TV on näyttänyt Glastonburystä vain pääesiintyjän konsertin tai osan siitä. Ulkopuolinen ei sen perusteella ole oikein päässyt sisälle tapahtuman kokonaisuuteen.  Siksi nyt heinäkuussa 2020 kun Yle TV2 lähetti peräti kolmiosaisen koosteen Glastonburystä alkoi tapahtuma kokonaisuudessaan avautua paremmin. Nyt oli panostettu nimenomaa siihen miltä festivaali vaikuttaa paikan päällä eli näissä kolmessa taltioinnissa esiintyjiä oli todella paljon, sillä jokaiselta  bändiltä/esiintyjältä näytettiin vain muutama kappale.  Vaikka ei diggaisi kaikkia esiintyjiä niin täytyy sanoa että tässä heinäkuun 2020 lähetyksessä festivaalin tunnelma tallentuu paljon paremmin kuin  aikaisemmissa lähetyksissä. Yleisö ei tietenkään voi vielä tapahtumahetkellä tietää että vuoden 2020 festivaali joudutaan peruuttamaan Koronan vuoksi. Vuoden 2019 yleisö on äärimmäisen innostunutta ja artistit samoin! Glastonbury 2019 taitaa olla viimeisiä suuren kokoluokan (noin 200 000 katsojaa) festivaaleja mitä maailmassa on voitu pitää.  Korona-”kuningas” on pakottanut järjestäjät perumaan valtaosan vuoden 2020 festivaaleista. Siksi on hienoa katsoa miten innoissaan Glastonburyn 2019 yleisö on ja miten paljon heitä on paikalla! Nykyään tuosta valtavasta yleisömassasta käytettäisiin nimitystä ”Korona-linko”. Toivottavasti vuonna 2021 festivaaleja voidaan taas järjestää normaalisti. Sitä odotelllessa on kiva katsoa ja kuunnella, miten innostuneita huippuartistit ja yleisö olivat Glastonburyssä vuonna 2019 !      

Harri Huhtanen 2020         

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s