MAUSTETYTÖT -osa 4

Maustetytöt, Kulttuuritalo 14.11.2020 – osa 1

Maustetyttöjen toinen studioalbumi ilmestyi perjantaina 13.11.2020. Alunperin sen piti ilmestyä vasta 2021, mutta koska Korona-pandemia vähensi Maustetyttöjen keikkoja jäi heillä aikaa viimeistellä kakkosalbumi jo nyt. Harva bändi on ollut niin kovilla kakkosalbumin suhteen, sillä media oli ykkösalbumin jälkeen nostanut Maustetytöt sellaiselle jalustalle, että kuten bändin biisien kirjoittaja Kaisa Karjalainen haastattelussa sanoi: “ tästä voi mennä vain alaspäin”. Ykköslevy nousi listakärkeen ja vietti Suomen virallisella myyntilistalla peräti 48 viikkoa! Odotukset kakkoslevyn suhteen olivat siis aivan kohtuuttomat ja ymmärrän hyvin, ettei tällainen tilanne ole bändille kovin mukava. Sain levyn haltuuni jo perjantaina, mutta hetken asiaa miettyäni jätin sen kuuntelematta, koska ykköslevy oli ollut tuotannollinen pettymys ja lauantana tulisin kuulemaan kakkoslevyn livenä Kulttuuritalolla.  Ajattelin että levyn arviointi on helpompaa kun voi verrata sitä siihen miltä levy kuulostaa livenä, sillä Maustetytöt oli jo ennakkolta ilmoittanut soittavansa kakkoslevynsä Kulttuuritalolla kokonaisuudessaan. Luvassa oli siis mielenkiintoinen ja harvinainen ilta, sillä en ollut käynyt keikalla Kulttuuritalolla vuoden 2007 jälkeen, jolloin näin siellä Manzarekin ja Kriegerin “remnantti”- Doorsit. Olin itsekin yllätynyt että 13 vuotta oli jo kulunut edellisestä Kulttuuritalon keikastani. Paikkahan on mitä hienoin ja siellä ovat esiintyneet aikanaan mm. Jimi Hendrix ja Led Zeppelin.  

Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s