MAUSTETYTÖT -osa 6

Maustetytöt, Kulttuuritalo 14.11.2020 – osa 3

Maustetytöt oli kysytty esiintyjä jo ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Ja sitten kun levy loppuvuodesta 2019 singahti listan ykköspaikalle alkoi keikkapyyntöjä tulla niin paljon, ettei bändi voinut enää niihin kaikkiin vastata myöntävästi. Viime vuonna bändi teki tiettävästi yli 100 keikkaa, tänä vuonna Korona on ymmärrettävästi hiljentänyt tahtia, mutta vähentyneiden keikkojen ansiosta kakkosalbumi Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä   valmistui etuajassa. Bändi alkoi testailla uuden levyn kappaleita live-tilanteissa jo viime vuonna ja kakkosalbumin kymmenestä kappaleesta ainakin kahdeksan on kuultu livenä jo ennen levyn ilmestymistä. Niinpä mitään aivan dramaattisia yllätyksiä ei ollut odotettavissa Kulttuuritalolla.  Helsingin Sanomat julkaisi näyttävän jutun bändistä ennen keikkaa ja lisäksi ilmoitettiin, että koko konsertti tultaisiin näyttäämään digi-tilaajille streamina. Hesarin arvostelija oli saanut levyn kuunteluun jo ennen sen ilmestymistä ja hän hehkutti uutta levyä, piti sitä jopa parempana kuin debyyttilevyä. Myös Soundi kirjoitti kakkoslevystä innostuneesti ja antoi sille neljä tähteä.

Text & Photo by Harri Huhtanen 2020

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s