Gösta Sundqvist (1957-2003) – osa 12

Kuuntelin taas kuukauden tauon jälkeen “ystävääni” Gösta Sundqvistia. Sanon ystävääni, koska lähivuosien aikana Gösta on tullut minulle musiikillisesti aivan uudella tavalla merkitykselliseksi. Nuorempana ja tyhmenpänä ajattelin että Leevi and the Leavings (LATL) oli musiikiilisesti rajoittunut bändi joka teki kaikki kappaleensa samalla ”kaavalla”. Tämä harhaluulo perustui kappaleisin jotka kuulin radiosta. Vasta 2000-luvulla aloin hankkia bändin levyjä ja niiden kautta ilmeni, että  LATL on musiikillisesti paljon monipuolisempi kuin olin tiennytkään.  

Harri Huhtanen 2020                 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s