PJ HARVEY -osa 4

ROCK EN SEINE 2017  -osa 3

Rock on miesten työtä. Tai niin ainakin aikaisemmin ajateltiin ja niin myös oli käytännössä. 2000-luvulla tämä on muuttunut ja usein bändin keulakuvat ovat naisia. Muutos ei kuitenkaan koske bändejä kokonaisuutena. PJ Harveyn bändi on tästä hyvä osoitus sillä kaikki bändin jäsenet ovat miehiä.  Heitä on peräti yhdeksän!  Suurin osa näyttäisi olevan  vähintään 40+ ikäluokassa. Mutta he ovat siis erittäin hyviä soittajia ja osallistuvat myös lauluun eli monet kappaleista esitetään moniäänisesti.     

Harri Huhtanen 2021   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s