Pink Floyd: The Early Years 1965-1972 – Take 37a

TEY- pääboksin ”miniboksit” on julkaistu myös erillisinä, kohtuuhintaisina versioina eli jos on kiinnostunut vain jostain tietystä vuodesta voi hankkia tällaisen mini-boksin.

Pitkä matka on tulossa päätökseensä. Aloitin mahtavan Pink Floydin The Early Years 1965-72– boksin arvioinnin jo sen ilmestymisvuonna 2016 ja nyt yli neljä vuotta myöhemmin olen viimeinkin arvioinut kaikki tämän boksin levyt. Arvostelusarjani ollessa vielä kesken ehti bändi loppuvuodesta 2019 julkaista toisenkin boksin nimeltään The Later Years, joka käsittelee bändin (todennäköisesti) viimeisiä vuosia 1987-2019. Alusta hypättiinkin siis jo kolme vuotta myöhemmin loppuun! Tämä oli yllättävää. Suurimman suosion bändi saavutti nimenomaa uransa keskivaiheilla eli vuosina 1973- 1986 ja siitä jaksosta ei siis ole vielä julkaistu kattavaa boksia. Tämän kauden huippulevyistä on toki julkaistu erillisiä  Immersion -bokseja vuosina 2011-2012. Toki on mahdollista, että vuosista 1973-1986 levy-yhtiön arkistojen kätköissä ei olekaan yhtä paljon julkaisematonta, yllättävää materiaalia kuin TEY- jaksosta 1965-72. Aika tämän näyttää. Koska PF ei enää julkaise uusia levyjä (ellei sitten Gilmour ja Waters vanhoilla päivillään sovi riitojaan ja palaa yhteen), niin olen aivan varma että myös tuo keskivaiheen 1973-1986 kattava boksi jossain vaiheessa julkaistaan, veikkaan että se tulee jo tässä 2020-luvulla.          

Harri Huhtanen 2021   

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s