This woman’s work: A tribute to Kate Bush (2018) -osa 2

En löytänyt netistä Katen kommenteja tästä Göteborgin sinfoniaorkesterin produktiosta, mutta konsertin nyt kuultuani ja nähtyäni olen aivan varma että Kate on ollut enemmän kuin tyytyväinen siihen mitä ruotsalaiset ovat tässä tuotannossa saavuttaneet. Vaikuttaa siltä että tämä produktio on esitetty vain kerran mikä tuntuu aivan uskomattomalta sen huomioiden, miten paljon tämän valmisteluun on varmaan mennyt aikaa. Iso sinfoniaorkesteri, rockbändi, kaksi upeaa naissolistia ja kaikki se – yleensä freelansereitten armeijan tekemä – taustatyö mikä tämän produktion esillepanoon on tarvittu.  Uskoisin että tätä on työstänyt yli 100 ihmistä vähintään.

Alla lyhyt esittely illan laulusolisteista:

Malin Dahlström

Vaikuttanut bändissä:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Niki_%26_The_Dove

Göteborgissa esitetty upea Song Of Solomon katsottavissa ja kuunneltavissa täällä:

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTA4lk3Av6xI&psig=AOvVaw2sjqcocItMFHYGk4FrzpUZ&ust=1615501045209000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCOC18MPgpu8CFQAAAAAdAAAAABAI

Jennie Abrahamson

https://www.facebook.com/jennieabrahamsonmusic

https://sv.wikipedia.org/wiki/Jennie_Abrahamson

Laitoin Malinin ja Jennien tähän järjestykseen, vaikka Jennie on maailmalla paljon tunnetumpi ja pidemmän uran tehnyt laulaja. Minusta kuitenkin Malin oli jotenkin vielä paremmin kuin Jennie sisäistänyt Katen erikoisen äänimaailman ja persoonan .  No, nämä ovat makuasioita. Molemmat olivat konsertissa erittäin hyviä ja vakuuttavia.       

Harri Huhtanen 2021         

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s