LYNYRD SKYNYRD -osa 2

Lynyrd Skynyrd livenä 2006 neljän kitaristin voimin!

Suomen TV on nyt viime kuukausina hemmotellut suomalaisia Lynyrd Skynyrd (LS) -faneja sekä tavallisia rokin kuuntelijoita lähettämällä ensin hienon dokumenttielokuvan If I Leave Here Tomorrow (2018)  ja aika pian sen perään tuli Atlantic Cityn konsertti vuodelta 2006. Tämä puolitoistatuntinen taltiointi on varsin mukavaa kuunneltavaa, mutta poikkeaa tavallisesta LS -keikasta siinä, että mukana on useampi vieraileva artisti, joiden kappaleita kuullaan myös. Täytyy sanoa, että tällainen multikitaristi -soitanta on jotain mitä TV:ssä ei ole enää pitkään aikaan kuullut ja LS:n miehet suoriutuvat vaativasta tehtävästään erittäin hienosti ja kurinalaisesti. Southern Rock on oma juttunsa, kaikki eivät siitä pidä, koska siihen usein liitetään tietynlainen junttius ja “punaniska” -kulttuuri, mutta kun musiikki ja soitanta on näin hienoa, ei tässä kyllä voi nyrpistellä nenäänsä, vaan svengailla mukana! 

Kannattaa lukea alla olevat Ultimate Classic Rock -lehden tuoreet artikkelit bändistä, sillä niissä on tämän Atlantic Cityn keikan lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista tietoa LS:sta:   

https://ultimateclassicrock.com/lynyrd-skynyrd-live-in-atlantic-city/

https://ultimateclassicrock.com/lynyrd-skynyrd-albums-ranked/

Harri Huhtanen 2021                

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s