MAUSTETYTÖT -osa 12b

Nyt on Maustetyttöjen striimikeikka koettu. Tavallisten settien lisäksi mukana oli useita välijuontoja. Alla arvioni illan ohjelman aikataulusta. Striimivideota pääsi katsomaan vielä keikan jälkeenkin, joten pystyin siitä tarkistamaan aikoja, vaikken niitä nyt sekunnin tarkkuudella laskenutkaan.

Klo 19.00  Juonto-osuus: Kasper Strömman  ja Oskari Onninen

klo 19.15   Maustetyttöjen 1.setti

klo 19.45    Toinen juonto-osuus: Kasper haastatteli Kaisaa ja Annaa.

klo 20.05    Samuli Putro esitti kaksi Maustetyttöjen kappaletta soolona.

Klo 20.15    Kolmas Juonto-osuus: Kaspert haastatteli Oskaria ja graafikko Vilunkia.  

klo 20.45    Maustetyttöjen 2.setti

Klo 21.15 Striimaus päättyy.

Ehkä hieman yllättäen ohjelman tähdeksi nousikin 46-vuotias juontaja Kasper Strömman, joka on aikaisemmin työskennellyt graafisena suunnittelijana, sarjakuvataitelijana, blogistina, Tv-ohjelmien kommentaattorina jne. Mies on ollut monessa mukana ja lisäksi suorittanut tutkinnon Lontoon Camberwell College of Artsissa 2001. Miehen huumoritaju on hyvin erikoinen ja hauskaa oli seurata sitä kun hän haastatteli Maustetyttöjä peräti 20 minuutin ajan. Kysymykset olivat ennalta mietittyjä sillä Kasper luki ne paperista, mutta kysymykset olivat hyvin erikoisia ja yllättäviä, monet niistä sellaisia joita amattitoimittajat eivät kysyisi. Annalla ja Kaisalla selvästi kului hetki ennen kuin he tajusivat jutun “juonen”. Alun haparoinnin jälkeen he olivatkin kympillä mukana ja Kaisa pääsi jopa nokittelemaan, koska Kasperilta osa hänen sarkastisista heitoistaan meni selvästikin ohi. Kun Kasper kysyi oliko heillä mielessä jokin keikka joka olisi mennyt huonosti vastasi Kaisa siihen sarkastisesti: “ei meillä ole ollut yhtään keikkaa, joka EI olisi mennyt pieleen”.  Kasper ei selvästikään kuunnellut tai ei ymmärtänyt, koska hän tuntui olettavan että Kaisa sanoi, ettei heillä ollut keikkoja jotka olisivat menneet pieleen. Niinpä Kasper totesi vain: “Just”.     

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s