This woman’s work: A tribute to Kate Bush (2018) -osa 3

On tämä vaan uskomattoman hieno konsertti! Olen nyt kuunnellut  tämän ainakin 10 kertaa ja aina vaan paremmalta kuulostaa. Göteborgin porukka tekee todellakin oikeutta Kate Bushille, en usko että hän itse olisi pystynyt parempaan! Kate ei ole Pop-artisti ja Rock-artistiksikin hän on usein liian syvällinen. Jotenkin tuntuu että tämä Göteborgin sinfoniaorkesterin nyt lanseeraama esitysmuoto on se mitä saamme kuulla tulevaisuudessakin. Monet Katen sävellyksistä kun tuntuvat olevan yllättävän hyvin synkassa sinfoniaorkesterin soundin kanssa. Minusta jopa tuntuu että tässä produktiossa jotkut Katen kappaleet nousivat aivan uudelle tasolle sen ansiosta että säestäjinä oli sinfoniaorkesteri ja iso kuoro.        

Harri Huhtanen 2021         

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s