Hassisen Kone 2020 -osa 6

Päivitys 15.6.22. Nyt se siis lopultakin tapahtuu! 40 vuotta viimeisen keikkansa jälkeen Hassisen Kone on täällä taas! Tosin jos tarkkoja ollaan niin yksi esiintyminen bändillä on ollut tässä välissä, nimittäin Ilosaarirockissa vuonna 2000, jolloin Ismo Alanko lausui keikan lopussa historialliset sanat: ”nähdään 20 vuoden kuluttua!”. Yleisössä ajateltiin varmaan että kyseessä oli vitsi. Nyt vitsistä on kuitenkin tulossa totta sillä Juhannusviikolla Hassisen Kone tekee – ellei mitään järkyttävän yllättävää tapahdu – peräti viisi loppuunmyytyä keikkaa Joensuun Kerubi-ravintolassa. Minikiertueeseen kuluu lisäksi keikat Provinssissa ja Tampereen Ratina-stadionilla. Nekin toteutuvat näillä näkymin.

Yli 40 000 suomalaista osti loppuvuodesta 2019 liput Hassisen Koneen kesän 2020 juhlakiertueelle. En usko että kukaan heistä siinä vaiheessa arvasi miten pitkään noita keikkoja sitten lopulta joudutaan odottamaan. Aluksi ne siirtyivät kesältä 2020 kesään 2021 ja tänään (19.5.21)  ilmoitettiin että minikiertue siirtyy jälleen vuodella!  

Alla keikkojen uudet päivämäärät:

21.-25.6. 2022 Joensuu, Kerubi  (5 keikkaa Juhannusviikolla Ti-La)
2.7.2022 Seinäjoki, Provinssi
30.7.2022 Tampere, Ratinan stadion 

Liput:
Joensuu, Kerubi LOPPUUNMYYTY
Seinäjoki, Provinssi 3pv alk. 169 EUR www.provinssi.fi/liput
Tampere, Ratinan Stadion alk. 59 EUR

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s