MAUSTETYTÖT -osa 13

Lauantaina 29.5.2021 Maustetytöt esiintyi prime time -aikaan YLE TV ykkösen Olohuone -ohjelmassa Oulussa livenä. Kakkoslevyltä kuultiin kappaleet Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä  sekä Jos jäisin onnibussin alle. Esitykset menivät nappiin ja lisäksi ohjelmassa kuultiin mielenkiintoisia tietoja Maustetyttöjen historiasta sekä sisarusten menneisyydestä ennen Maustetyttöjä. Todellisuudessa Kaisa ja Anna eivät enää ole nuoria aloittelevia muusikoita, sillä ennen Maustetyttöjä heillä oli 10 vuoden ajan bändi nimeltään Kaneli, joka julkaisi EP:n Tommy’s Broken Guitar (2012) ja LP:n Hazy Days (2016).  Kaneli ei kuitenkaan menestynyt ja niinpä Kaisa ja Anna perustivat 2017 Maustetytöt, joka löi itsensä läpi valtakunnallisesti 2019. Korona-aikana Maustetytöt ovat valitelleet sitä kun ennen Koronaa buukatut sata keikkaa peruuntuivat. Ohjelmassa paljastui myös että Maustetyttöjen taloudellinen ahdinko on ainakin hetkeksi helpottanut, sillä Pohjois-Pohjanmaan kulttuurirahasto on myöntänyt heille aivan hiljattain peräti 40 000 euron apurahan! Kun juontaja Susanna Laine kysyi Kaisalta mihin rahat menevät niin Kaisa vastasi: “elämiseen ja kolmannen levyn valmisteluun”. Hienoa. Kolmas levy on siis tekeillä. Toinen albumi oli parempi kuin ensimmäinen, joten jännityksellä odotan minkälainen kolmas levy on.           

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s