Tuomari Nurmion uutuusalbumi suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi!

Suomen musiikkituottajien viikottain julkaisema Suomen virallinen lista ilmestyy aina sunnuntaisin nettiin. Tänään (20.6.21) ilmestynyt lista todisti hienosti sen, ettei 70-vuotiasta Tuomari Nurmiota ole unohdettu, sillä hänen vastikään ilmestynyt uusi studiolevynsä Maailman Onnellisin Kansa nousi kokonaislistan 5.sijalle, heti kärkisijoja rohmunneen italialaisen Euroviisuvoittaja Måneskinin levyjen jälkeen. Päälistalla lasketaan fyysisen myynnin lisäksi lataukset, striimaukset ja radiosoitto. Onneksi edelleen julkaistaan myös fyysisten albumien listaa, jonka tulkinta on helpompaa, koska sillä listalla yksinkertaisesti lasketaan levyjen kappalemääräinen myynti. Tällä listalla Tuomari loistaa eli meni suoraan ykköseksi!  En muista kokska Tuomari on viimeksi ollut listaykkönen. Hienoa Hande! 

Harri Huhtanen 2021     

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s