CARAVAN: Who Do You Think We Are? ( Deluxe box 2021) – osa 5 

Pye Hastings: Caravanin alfa ja omega. Tässä livenä vuonna 2013.

Vaikka minulla oli entuudestaan useita Caravanin LP:eitä niin täytyy myöntää etten ollut mikään erityinen bändin fani tämän mega-boksin tilatessani. Minua kiinnosti lähinnä boksilla live-levyt, joita oli ilahduttavan paljon. Aikaisemminhan minulla oli vain yksi Caravanin live-albumi ja sekin oli tehty sinfoniaorkesterin kanssa eli ei vastaa normaalia live-tilannetta.  Nyt kun olen kuunnellut suurimman osan boksin live-levyistä täytyy sanoa että minusta on pikkuhiljaa tullut aito Caravanin fani ja toivon todella näkeväni ja erityisesti kuulevani heitä livenä maaliskuussa 2022 Helsingin ProgeFeastissä! Vaikka bändin dynamo ja jatkuvuuden takuumies, 74-vuotias  singer-songwriter Pye Hastings on AINOA bändin alkuperäisjäsenistä, niin hänen kirjoittamansa 1970-luvun kappaleet eivät ole menettäneet viehätystään ja olen aivan varma että jos Caravan tulee maaliskuussa 2022 Suomeen, kuulemme silloin myös näitä 1970-luvun Caravan -klassikkoja. Sitä toivoessa ja odotellessa.     

Harri Huhtanen 2021  

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s