Rolling Stones: No Filter Tour Usa 2021

Viimeinkin näyttää siltä, että legendaarinen Rolling Stones pääsee kiertueella. Tällä hetkellä keikkoja on buukattu Usan suuriin kaupungeihin syys-marraskuuksi 2021 kolmetoista, kaikki suurille stadioneille! Mistään en ole saanut tietoa siitä testataanko nämä kymmenet tuhannet ihmiset jotenkin, vaaditaanko heiltä Korona-passi vai onko vain niin ettei Amerikassa ole enää rajoituksia yleisötapahtumissa? Kiertueen alkuun on enää lyhyt aika ja tänään (12.9.21) kun katsoin ovat nuo kaikki konsertit edelleen listalla, joten alan uskoa että tämä kiertue toteutuu. Todennäköisesti rollarit jatkavat kiertuetta Euroopassa 2022, mikäli EU:n viranomaiset pääsevät yhteisymmärrykseen siitä, miten tällaisia isoja konsertteja voisi jälleen järjestää myös Euroopassa.

Harri Huhtanen 2021    

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s