THE BEATLES: GET BACK -dokumenttielokuva 2021 !

Päivitys 25.11.21. Tämä pitkään valmisteltu projekti huipentui tänään kun Jacksonin työn 1.osa nähtiin julkisesti. Disney plus -kanava lähettää tämän lähes 8 tunnin kestoisen dokumentin kolmessa osassa torstaina (25.11. -157min.), perjantaina (26.11. – 173min.) ja lauantaina (27.11. – 138min.). Toistaiseksi en ole löytänyt mistään tietoa siitä, miten pitkään tämä uusi Get Back -elokuva on nähtävillä palvelussa.

Uusi Beatles-dokumentti piti julkaista jo 2020, mutta tässä (kuten niin monessa muussakin musiikkielämän tapahtumassa viimeisen parin vuoden aikana) Koronan vuoksi julkaisua siirrettiin yli vuodella. Odotusaikana dokumentin nimeksi vakiintui Get Back. Kuten aikaisemmin kerroin huippuohjaaja Peter Jackson on koonnut dokumentin 55 tunnista julkaisematonta Beatles-videomateriaalia. Lopputuloksena syntyi 8 tunnin kestoinen dokumentti joka lähetetään marraskuun loppupuolella 2021 kolmessa jaksossa maksullisella Disney+ -kanavalla. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä milloin dokumentista julkaistaan DVD / Blu-Ray -levyt. Kestää varmaan myös pitkään ennen kuin dokumentti on nähtävissä Suomen TV:n ilmaiskanavilla.   

Tarkempia tietoja aiheesta täällä:

https://www.indiewire.com/2021/10/the-beatles-get-back-peter-jackson-disney-plus-1234671469/

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s