GENESIS ja KORONA!

Isä ja poika Collins livenä 2021 !

Genesiksen pitkään ja hartaasti odotettu ja muutamaan kertaan jo siirrettykin paluukiertue alkoi Englannissa 20.9.2021. Bändi ehti kuitenkin soittaa vain 12 keikkaa kun ilmeni että joku / jotkut bändissä / kiertueväessä sairastavat Koronaa. Tarkempia tietoja asiasta ei ole annettu, mutta 7.lokakuuta taisi nyt jäädä viimeiseksi Englannin keikaksi, koska tartunta ja / tai altistus merkitsee yleensä parin viikon eristysaikaa. Niinpä bändi peruutti loput UK-keikat eli lontoolaiset eivät pääse tällä kertaa näkemään bändiä livenä. Kiertueen on määrä jatkua marraskuussa 2021 USA:ssa eli toivottavasti näin myös tapahtuu.

Aiheesta tarkemmin täällä: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-58850393

Harri Huhtanen 2021     

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s