STEVE HACKETT jälleen keikalla Suomessa!

Toukokuussa 2019 todistin Steve Hackettin hienoa Genesis -keikkaa Helsingin Circuksessa. Tuon keikan jälkeen Hackettin keikkakalenterissa oli muistaakseni jo siinä vaiheessa buukattuna yli 90 tulevaa keikkaa eri puolille maailmaa vuosille 2020-2021. Osa niistä toteutuikin, mutta vain osa, sillä maaliskuun 2020 USA:n keikkojen jälkeen Hackett joutui maailmaa kiertävien kollegojensa kanssa peräti 18 kuukauden kestoiselle pakkolomalle koronarajoitusten vuoksi!  Hackett pääsi jatkamaan mittavaa kiertuettaan vasta syyskuussa 2021 kun UK poisti yleisörajoitukset. Hackettin piti konsertoida Tampereella ja Helsingissä jo lokakuussa 2020, mutta ne keikat siis koronarajoisten vuoksi siirrettiin  suoraan marraskuuhun 2021. Se oli viisas teko Hackettilta sillä keväällä 2021 hän ei olisi vielä voinut tehdä keikkoja Suomessa, mutta nyt se onneksi onnistuu tai haluan uskoa näin, koska Tampereen keikkaan on enää 4 päivää aikaa!  Hackett tekee siis vain kaksi keikkaa Suomessa ja ne on mainittu alla:

11.11.21  Pakkahuone, Tampere

12.11.21  Kultturitalo, Helsinki    

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s