STEVE HACKETT jälleen keikalla Suomessa! – osa 3

Monitoimimies Hackett esiintyy, kirjoittaa ja säveltää alituiseen! Hän on kuluvana vuonna ehtinyt julkaista jo kaksi uutta studiolevyä!

Syys-lokakuussa 2021 Hackett teki peräti 30 keikan UK-kiertueen ja tällä hetkellä hänellä on pieni tauko ennen näitä tällä viikolla alkavia Skandinavian keikkoja. Torstaina 11.11. Hackett on lavalla Tampereen Tullikamarilla ja perjantaina 12.11. Helsingin Kultturitalolla. Suomesta Hackett suuntaa Ruotsiin, jossa konsertoi jo 14.11. sunnuntaina eli aika tiukka on miehen kiertueaikataulu. Rankan keikkailun ohella Hackett jaksaa kuitenkin myös tutustua kohteisiinsa ja jopa kirjoittaa matkablogia!  Niitä kirjoituksia on ilo lukea. Jos ette vielä ole vierailleet miehen tyylikkäillä ja monipuolisilla nettisivuilla niin nyt viimeistään se kannattaa tehdä:

http://www.hackettsongs.com/index.html

Harri Huhtanen 2021

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s