Joulun taikaa!

Joulu myy hyvin jopa Joulun jälkeen, sillä tänään ilmestyneellä Suomen virallisella albumilistalla TOP50 levyistä puolet eli 25 kpl on jouluaiheisia levyjä ja TOP10 levyistä peräti seitsemän on Joululevyjä!  Kiva yllätys oli se, että historian hämäristä listalle nousi sijaluvulle 41 yllättäen Göstan ja kumppanien jo vuonna 1990 julkaisema Varasteleva Joulupukki. Kannattaa siis laulaa Joulusta, ainakin Jouluna!  Albumien sijoitukset tänään päättyvällä viikolla 52 näet täältä:

Harri Huhtanen 2022

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s